Kratki opis projekta:

Nakon konzultacija definirali smo glavni cilj: izraditi unikatnu web stranicu, informativnog karaktera s visokim standardom SEO-a.

Web dizajn

Klijent nam šalje skicirani raspored elemenata za web stranicu, kao "podlogu" za web dizajn. Dizajnirama su dva rješenja:
1. web rješenje - bazirano na dizajnu knjige
2. web rješenje - trenutno se koristi, a osnova dizajna je drvena podloga, stari papir i fotografije

Kroz nekoliko kratkih konzultacija, radimo manje izmjene na 2. rješenju web stranicu. Potvrdom klijent prelazimo na:

Priprema web sadržaja

Uz naše osnovno savjetovanje o web sadržaju i općenito o SEO-u (pročitajte što je SEO i pogledajte na web stranice s detaljnom optimizacijom za tražilice) klijent priprema sadržaj. Sve bitne podstranice prikazane su grafički. Potvrdom, prelazimo na:

Web razoj

Definiranim web dizajnom i sadržajem, možemo započeti web razvoj.

U ovoj fazi izrade web stranice, potrebne su minimalne konzultacije (pročitajte: web konzultacije). Završetkom kvalitetnog web razvoja, odradili smo veći dio web stranice. Za testiranje, unosimo sadržaj na web stranicu i šaljemo klijentu na uvid.

SEO - optimizacija za tražilice

Kvalitetnim web razvojem, osigurali smo osnovne preduvjete za SEO. U ovoj fazi, radimo na "formatiranju" sadržaja za tražilice.

JAVNA OBJAVA i administracija web stranice

Potvrdom klijenta, web stranicu objavljujemo na domeni zaklade- Ubrzo šaljem upute za administraciju i pristup individualno prilagođenoj administraciji. Jedna od zanimljivosti administracije je poticanje administratora za objavu kvalitetno SEO sadržaja.